LOGO_Det fedtede Hjoerne.png

MAD & DRIKKE

VORES MADBODER OG BAR

Kvalitetsingredienser og frisk tilberedning - prøv det store udvalg og de ugentlige skiftende retter, fra de forskellige madboder på vores Streetfood Marked i Hornbæk. Vil du vide mere om vores madboder? Kontakt de enkelte madboder direkte for forudbestilling eller for yderligere information om ingredienser og tilberedning.

Det fedtede Hjørne_Burger_Hornbæk.jpg

HORNBÆK

BURGER

Hornbæk Burger - stedet hvor det hele begyndte. Kun det bedste oksekød fra kvæg opdrættet med fokus på dyrevelfærd, vores egen burgerbolle fra det lokale bageri "Bagt" og friske, hjemmelavede ingredienser. Det gør vores burger unik og lækker!

LABAMBAR

TACOS

En smag af Mexico på Labambars mexicansk inspirerede madbod på Hornbæk Streetfood. Forskellige Tacos med fisk, kød eller veggie, Chili con Carne og Nachos - lavet med kærlighed, hjemmelavede ingredienser og masser af guacamole.

+45 25 11 25 10

Image ©carrotstick.dk.
Det Fedtede Hjørne_Hornfisken.jpg

HORNFISKEN

Hvis du vil spise fisk i Hornbæk, skal du prøve Hornfisken. Hornfisken tilbyder alt det bedste fra havet. Fish & Chips lavet af torsk i tempura dej, sprøde rejer med en sød chilisauce og citron, fiskekager lavet af torskefisk og sprøde pommes frites.

+45 91 71 75 22 

FOOD FUSION

Caribisk mad i Hornbæk? Selvfølgelig. Food Fusion bringer Caribien til Det Fedtede Hjørne. Friske wraps, risretter og veganske alternativer lader solen skinne hver dag og gør denne madbod autentisk jamaicansk.

+45 71 49 38 47

Det Fetdede Hjørne_Food Fusion.jpg
Det Fedtede Hjørne_Everest Curry.jpg

EVEREST FOOD

Streetfood kokken Bobby tilbyder traditionelle retter fra det indiske køkken i Hornbæk. Opskrifterne på hans fantastiske karryretter er hans egne eller gamle familieopskrifter, som f.eks. hans bedstemors gode gamle Butter Chicken.

+45 26 84 44 55

LABAMBAR

BANH MI

Et dejligt sted at spise vietnamesisk i Hornbæk, er vores nye madbod Banh Mi. Her kan du få de klassiske sandwich (Banh Mi), som er en fusion mellem det franske og vietnamesiske køkken, salat-bowls og forskellige snacks. Kom og prøv det - det er bestemt et besøg værd!

+45 28 96 02 80

Det Fetdede Hjørne_Bahn mi.jpg
Det Fedtede Hjørne_Bar.jpg

BAR

Sandsynligvis det største udvalg af drinks i byen. Vores Streetfood Bar i Hornbæk har et kæmpe udvalg af varme og kolde drikke - øl, vin, cocktails, longdrinks, alkoholfri alternativer og egne drikkekreationer. Kom forbi og nyd sommeren!

 
 
 
 
 
 
 
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_3
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_3

press to zoom
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_1
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_1

press to zoom
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_4
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_4

press to zoom
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_3
Det Fedtede Hjørne_Hornbæk_3

press to zoom
1/5